27 Kasım 2010 Cumartesi

Bernie Ecclestone

26 Kasım 2010 Cuma

Derbi Haftası

Bu hafta hem kendi ligimizde bir derbi heyecanı olacak hemde İspanya'da dev bir maç olacak.Galatasaray-Beşiktaş maçına iki gün kaldı ama ne basınımızda ne takımlarımızda herhangi bir derbi heyecanı yok.Takımlarımız o kadar kötü durumda ki derbi maç mı yoksa sıradan bir maç mı belli değil.Ama diğer tarafta oynanacak derbi maçında yani El Classico'da heyecan dorukta.Hatta öyle bir derbi ki öyle bir maç ki tüm dünyanın gözü kulağı orada.Hani bizim medyamız sever ya böyle zamanlarda bazı sıralamalar yapmayı işte öyle bir maç bu maç.Çakma yerel derbilerden farklı bir maç.Bu maçın heyecanı daha bir başka yaşanıyor ülkemizde bile.Maçı yayınlayacak olan kanal muhabirini İspanya'ya yollamış bile.Maçı yerinde takip edecek.Kaç İspanyol Galatasaray-Beşiktaş maçını takip edecek acaba.

Ronaldo-Messi'ye karşı bir mücadele verecek.Bizim maçta ise Holosko -Pino kapışması olacak.O maç ligin zirvesini ilgilendirecek bizim maç ise lig altıncısı olmak için güzel bir maç olacak inşallah.O maç seyir zevki verecek bizim maç ise hakemi ile anılacak büyük ihtimal ile...vs

Sözün kısası biz Galatasaray'ı geçelim Barça'da Madrid'e koysun güzel bir hafta sonu olsun...

Tevez Futboldan Sıkılmış


"Futbol artık sadece para olarak görülüyor. Bu durumdan hiç hoşlanmıyorum. Genç oyuncuların şampiyonluk unvanı kazanmak yerine sadece parayla ilgilenmeleri çok kötü. Gençler, 2 cep telefonu ve bir ev satın alınca kariyerlerinin zirvesine çıktıklarını düşünüyor. Futbol dünyasında kötü niyetli birçok insan da var. Bu insanlarla uğraşmaktan artık yoruldum" 

Haftasonu Futbol

27 Kasım Cumartesi
14:00 Mersin İY-Giresunspor / TRT 1
14:30 Konyaspor-Kasımpaşa / Digi Kanal
14:45 Aston Villa-Arsenal / PL TV
16:00 Gaziantepspor-Trabzonspor / Lig TV
16:30 Bayern Munih-E.Frankfurt / TRT 3 & TRT HD
17:00 Stoke-Man City & Man United-Blackburn / Spormax & PL TV
17:00 Gençlerbirliği-Sivasspor / Digi Kanal
19:00 Zaragoza-Villareal / NTV Spor
19:00 Sampdoria-Milan / Spormax & TV8
19:00 İBB-Fenerbahçe / Lig TV
19:30 B.Dortmund-B.M'Gladbach / TRT 3 & TRT HD & Idman TV
19:30 AEK-Olympiakos / Nova Sports
21:45 Juventus-Fiorentina / Spormax & TV8
22:00 Bordeaux-Lille / Kanal A

28 Kasım Pazar
13:30 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 14. Hafta Maçları
13:30 Inter-Parma / TV8 & Spormax
13:30 Karabükspor-Ankaragücü / Digi Kanal
14:00 Diyarbakırspor-K.Erciyesspor / TRT 1 & TRT 6
15:30 Newcastle-Chelsea / Spormax & PL TV
16:00 Lazio-Catania / TV8
16:30 W.Bremen-St Pauli / TRT 3 & TRT HD
17:00 Bucaspor-Antalyaspor / Digi Kanal
18:00 Tottenham-Liverpool / Spormax & PL TV
18:00 Auxerre-Toulouse / Kanal A
18!30 Koln-Wolfsburg / TRT 3 & TRT HD
19:00 Galatasaray-Beşiktaş / Lig TV
19:30 Samsunspor-Orduspor / TRT 1
21:45 Palermo-Roma / Spormax
22:00 Lyon-PSG / Kanal A
22:00 Valencia-Almeria / NTV Spor

22 Kasım 2010 Pazartesi

Günün Karesi

Manken Vieri

21 Kasım 2010 Pazar

Eto'dan Zidan Kafası



Eto'o Zidanı yad etti. Eto Chievo maçında rakibi Cesar'a tıpkı Zidan gibi kafa attı.Zidan futbolu ile bir çok futbolcuya örnek olmuştu ama demek ki attığı kafada örnek olmuş ve hala akıllarda.

Beşiktaş-Konyaspor

Dün aslında güzel başlayan bir gündü.Formaları giyip evden çıktık.Soluğu Kazan'ın orada aldık.Kazan'ın orada ailece siyah-beyaza bürünmüş insanları gördükçe bu maçın bayram tadında geçeceğini düşündük.Tezahüratlar eşliğinde stada doğru yürüme faslı başladı sonra.Etrafta bayram hediyesini Beşiktaş galibiyeti olarak görecek ufak kartalları vardı.En güzel görüntüleride zaten onlar veriyordu.Umut doluyduk maçtan önce.

Sonra stadın orada başlayan bir işkenceye uğradık resmen.Önce polisin başlattığı arama işkencesi sonrasında özel güvemliklerin yaptığı gariplikler.Maçtan önce başlayan huzur dolu güzel bir maç izleme sevdamız ne yazık ki kapı önünde bitmişti.Stada girebilmek için türlü işkenceden geçtikten sonra tribündeki yerimizi aldık.Maçtan önceki fikrim stadın dolmayacağı yönündeydi.Çünkü kötü oynayan bir takım , ruhsuz futbolcular ordusu ve artık takımdan umudunu kesmiş bir çoğunluk vardı.Ama taraftar yinede herşeye rapmen yerini almıştı.Stad doluydu.Herkes artık Beşiktaş bayramı yaşamak ister gibiydi.Kötü günlerde omuz omuza olan bu taraftar yine takımın yanındaydı.

Maç başlayınca işler birden bire tersine döndü.Kadroda golcüsü olmayan bir takım gördük.Hocamızın ters düştüğü ve kadroya almadığı F.Tekke'yi aradı gözlerimiz.Umudumuz Nobre olmuştu artık ne kadar umut verici bir oyuncuysa Nobre.Sahada var mı yok mu hangi mevkide oynuyor belli olmayan Nobre ve diğerleri takımı sahada eksik bırakmışlardı.Takım sezon başından beri alışamadığı taktik ile yine sahadaydı.

Sahada savaşmayan futbolcuların inadına tribünde gırtlak patlatan taraftar maçı almaya niyetliydi.Golü erken bulan Konyaspor'un daha fazla kapanacağı ve maçın zora gireceğini düşündüğümüz anda kazara bir gol bulduk.İnanın gole pek sevinen olmadı.Herkesin düşüncesi takımın kötü olduğu ve artık işlerin bu maç içinde sıkıntılı olacağı yönündeydi.Tribünde Nobre , Holosko VE Tabata gibiler için homurdananlar vardı.Haklı olarak tabiki.

İkinci yarı ile sahada farklı bir takım bekliyorduk.İlk yarıda ki bulunan iki golün üstüne daha fazlasını istiyorduk.Güçüne güç katan taraftar sahaya çıkan takımı ateşlemeye çalıştı.Ama ne yazık ki farkında olmadığımız birşey vardı.Ateş alacak futbolcumuz yoktu.Ruhunu kaybetmiş kendisini Beşiktaştan koparmış futbolcular vardı.Bu takımın oyuncusu olmayacak adamlara gönül vermiş ve onları baş tacı etmiştik.Tepemize çıkardığımız oyuncuların (hak etmedikleri halde) gün gelip tepemize sıçacaklarını düşünmedik.

Bu iş böyle gitmeyecek.Artık alınacaksa kelle alınmalı.Bu takımdan birileri gitmeli.Bir umudum sensin diyen taraftarın umudu bu ruhsuzlar değil , olamaz bile.

Konyaspor kalecisi Gökhan maç boyunca ne kadar küfür yediyse bunları sonuna kadar hak eden bir oyun sergiledi.Kendisini ayrıca tebrik ediyoruz.O maç sonu koşusunu ise hayatı boyunca bir daha yapamaz herhalde.Madem erkektin kaçmayacaktın.Olsun yolun bir kez daha Dolmabahçeye düşecek ve bu taraftar seni unutmayacak.