17 Kasım 2009 Salı

Turkcell Süper Liğde Bu Hafta

GAZİANTEPSPOR - BURSASPOR

G.Antep 5 puan önündeki rakibi yenip puan farkını indirmek isteyecektir.Kendi sahasında oynamak G.Antep için avantaj olarak görülsede Bursasporda üst sıralarda yer almak için bu maça fazlasıyla asılacaktır.Hafta sonu güzel bir maç olacağına benziyor.

ESKİŞEHİRSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ

Çlakantlı günler geçiren Ankara ekibi zorlu bir deplasmana gidecek.Eskişehirspor sezon başında ki futbolundan uzak olsada maçın favorisi gibi duruyor.

KASIMPAŞA - TRABZONSPOR A.Ş.

Yılmaz Vural ve ekibi lige tutunmak ve umutlarını korumak için bu maçtan puan çıkarmak zorunda.Trabzonspor ise tartışılan ve beklenenden uzak bir performans sergileyen hocasının kendisini kurtarma maçı olarak görüyor.Trabzon kağıt üstünde maçın favorisi gözüksede Kasımpaşa'nın son haftalardaki performansı bellirleyici olacaktır bu maçta.

GENÇLERBİRLİĞİ - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR

Süprizleri seven İstanbul ekibi bu seferde Ankara deplasmanında bir süpriz arayacak gibi.Ama Alman hocasıyla bu yıl farklı bir oyun oynayan ve bunu aldığı sonuçlara yansıtan Gençlerbirliği İstanbul ekibi karşısında daha avantajlı gibi duruyor.

DENİZLİSPOR - ANTALYASPOR A.Ş.

Hoca tüketmekte ilk sırada fakat istikrarda son sırada olan Denizlispor Antalyaspor'a karşı ne kadar direnir bilinmez.Şifo Mehmet ve ekibi üst üste aldıkları başarılı sonuçların ardından geçen haftaki deplasmandan yenik ayrılmışlardı.Sezon sonunda geçen sezon gibi korkulu rüya görmek istemeyen Antalyaspor bu maçta deplasmanda olmasına rağmen rakibinin oyun ve istikrar olarak önünde olmanın avantajını kullanacaktır.

KAYSERİSPOR - DİYARBAKIRSPOR

Sıkıcı bir futbol oynayan Kayserispor sahasında Diyarbakır gibi sorunları bulunan bir takımı eli boş memleketine döndürür.

GALATASARAY A.Ş. - MANİSASPOR

Rijkaard ve öğrencileri maçın mutlak favorisi.Yine bol gollü ve bol pozisyonlu bir maç olacaktır.Manisa ekibi için burdan alınacak bir puan bile altın değerindedir.

BEŞİKTAŞ A.Ş. - FENERBAHÇE

Haftanın derbi mücadelesi.Yıllardır İnönü'de rakibini yenemeyen Beşiktaş bu maçta hem şeytanın bacağını kırmak hemde liğde 5 maçlık seriyi 6 ya çıkarmak isteyecek.Ama karşısında rakibi kendisine göre daha organize ve daha iyi futbol oynayan F.Bahçe.İnönü'deki maçların sonuçları son zamanlarda 1-2 olarak bitmesi ve maçın 21 Kasım'da oynanacak olması ayrı bir espiri olarak duruyor.Maç sonucunu tahmin etmek zor.Mustafa Hoca yine şapkadan tavşan çıkarabilir.

0 yorum: