27 Aralık 2009 Pazar

Transfer Dönemi ve Türk Basını


Şu transfer dönemi gerçekten ülkemizde pembe dizi kıvamında ilerliyor.Hergün bir isim geçmezse olmuyor.Takımlar yüzlerce oyuncu alıyor bir okadar da yolluyor.Transfer döneminde bu işlerde menajerlerin ve yöneticilerin parmağı oldugu kesin.Gazetelerde futbolsuz geçen günleri bu konularla geçirip sayfalarını dolduruyor.

Son iki gündür Jovanoviç haberleri dönüp duruyor.Fenerbahçe'nin kendisine 12,5 milyon euro teklif ettiğini açıklamış futbolcu.Bilinen ve tanınan bir oyuncu değil.Bu kadar para edermi ayrı bir olay zaten.Kulüplerimiz bazı durumlarda yalanlama olayına dakikasında geçerken nedense bu tarz haberlerde biraz beklemeyei tercih ediyorlar.Fenerbahçe kulubüde bu haberi bugün yalanladı zaten.Bu yalan transfer haberleri ve yalanlamalar ile dolu bir transfer dönemi bekliyor bizi.

Bir diğer transfer haberleride Galatasaray için dönüyor.Önder Turacı'nın Fenerbahçe ile yollarının ayrılacağı haberinden sonra ilk haber Galatasaray'ın bu futbolcuya talip olduğu yönündeydi.Bu haberde bizzat ikinci başkan Üstünel tarafından yalanlandı.

Bakalım daha resmi olarak transfer döneminin başlamasına var iken yapılan bu haberler transfer döneminde ne boyuta ulaşacak.

0 yorum: