29 Ocak 2010 Cuma

Antalyaspor-Beşiktaş


Geçen hafta ertelenen Belediye maçından sonra ikinci devrenin ilk maçını bugün Antalyaspor'a karşı oynayacağız.Beşiktaş cephesinde sakatlıkları devam eden Ferrari, Yusuf, Uğur ve Hakan bu maçta yoklar.Kupa maçında aldığı ceza nedeni ile İbrahim Kaş'ta bu maçta oynamayacak.Anlatyaspor'da ise  Ali Zitouni ve Hakan Özmert sakat oldukları için büyük ihtimal ile bu maçta oynayamayacaklar.

Kupada yaşanan hüsrandan sonra artık tek hedef kaldı.Ligde son haftaya kadar var olabilmek için artık her maç final havasında olacak.Kongreye kitlenen camia içinde kritik bir maç.Olası bir yenilgi sonrası belkide oyların seyride değişebilecek.Hatta geçen hafta ertelenen Belediye maçını daha önceden oynamamak için federasyona başvurduğu idda edilen yönetim için önemli bir maç.

Mustafa Denizli'nin nasıl bir kadro yapacağı merak konusu.Antalyaspor ile oynanan son maçların gollü geçmeside bu maçta her iki takımında gol bulabileceğinin bir göstergesi gibi.Son haftalarda hem ligde hem kupada galibiyetler alan Antalyaspor kolay teslim olmayacaktır.Şifo Mehmet'ten sonra bir kimlik bulan Antalyaspor bu akşam ki maçta bizi çok zorlayacaktır.

Defans hattında Ferrari'siz bir Beşiktaş pek güven veren bir görünüm içinde değil.Kaldı ki Ferrari'siz oynadığımız kupa maçlarında bu çok açık bir şekilde görüldü.Kalede büyük ihtimal ile Rüştü oynayacak.Bu bir avantaj olarak görülebilir.Ramazan kalede pek güven veren bir görüntü çizmiyordu.

Ligde diğer rakipleri yakalamak adına güzel bir galibiyetle ikinci devrenin bizler için ilk maçını kayıpsız atlatmak dileği ile....

0 yorum: