20 Ocak 2010 Çarşamba

Fatih Tekke Transferi


Gazetelerde artık hergün Fatih Tekke transfer haberi görmekten sıkıldık.Bir transfer süreci bu kadar mı cıvık olur.Birgün başkan konuşuyor , ertesi gün sportfi direktör.Geldi gelecek , aldık alacağız lafları artık sıkmaya başladı.Son noktayıda Fatih Tekke koymuş gibi gözüküyor.Bir transfer bu kadar uzatılırsa artık ondan hayır beklemek hayalcilik olur.

Fatih Tekke önemli bir futbolcu bunda herkes hem fikir.Ama bu kadar da abartılıp , peşinden günlerce koşulacak kadar değil.Bunda Fatih'in ne kadar suçu var bilinmez.Belki transferi çıkmaza sokan taraflar başkaları.Ama ne olursa olsun hem taraftarı boş beklentiler içine sokmak , hemde gündemi böyle meşgul etmek büyük bir takıma yakışmıyor.

Madem transfer etmek için gönlünüz var bir iki gün içinde biterdi.Büyük takımsanız ve bu futbolcu sizin için çok önemli bir futbolcu ise paraya kıyıp alacaksınız.Böyle sakız gibi uzattıkça iş bitiremez bir yönetim olduğunuz anlaşılıyor.

Fatih Tekke zaten son açıklamasında transferinin bitmesi için kendi takımı Zenit'e bile rest çektiğini açıkladı.Bundan sonrası Trabzonspor'u ilgilendirir dedi.Ama gel gör ki Trabzonspor yönetimi bu işi bitiremedi.Aksine işin suyunu çıkardılar.

0 yorum: