10 Ocak 2010 Pazar

İnter : 4 Siena : 3


Dün akşam oynanan İnter-Siena maçı çok ilginç bir maç oldu.İnter takımı maçı son dakikalarda bulduğu 2 gol ile kazandı.

İnter için önemi çok yüksek bir maçtı.Şampiyonluk yolunda önemli iki rakibi birbiri ile oynarken İnter ligin zayıf takımlarından Siena ile oynayacaktı ve mutlak kazanmak durumundaydı.Maça atak başlayan taraf Siena oldu ve ilk golüde 18. dakikada Siena buldu.Yenilen bu golden sonra maçın daha hareketli olacağı belliydi zaten.Son iki sezonun İtalya'da flaş ismi Milito sahneye çıktı.Attığı gol ile İnter beraberliği yakaladı.Sneijder İnter takımının orta alanda en yaratıcı oyuncularından biri.Real Madrid takımından sezon başı alınan oyuncu İtalya liginde adından söz ettirecek oyun oynamaya devam ediyor.Takımını öne geçiren golü 36. dakikada atmayı başardı.

Siena beraberliği yakalamak için çok beklemedi.Bir dakika sonra beraberliği yakalayan Siena devreyide böyle bitirmeyi başardı.Maçın kritik anları son dakikalar oldu.Siena 3-2 öne geçtikten sonra İnter'in şuursuz saldırmaları ve saha kenarında Mourinho çıldırıyordu.Rakip oyuncuların vakit geçirmek için yerden kalkmadığı dakikalar başlamıştı.Hatta bir pozisyonda saha içine girecek kadar sinirlenmişti.



Neyseki Sneijder sahneye çıkıyor ve Mourinho'yu ve takımını rahatlatacak golü atıyordu.Gol görülmeye değer bir goldü.Gerçekten İnter'in bu sene en iyi transferi Sniejder diyebiliriz.Maçın böyle biteceğini sandığımız anda sahneye bu kez de Samuel çıkıyor ve başta Mourinho olmak uzere herkesi cildirtacak golu atiyordu.

Golden sonra Mourinho'nun yuz ifadesi ve hareketleri görülmeye degerdi Inter bu haftayida kayipsiz gecti ve artik şampiyonluk kupasinin bir kulbundan tuttu gibi...

0 yorum: