13 Şubat 2010 Cumartesi

Gaziantepspor-Beşiktaş



İkinci devreye iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş zorlu bir deplasmanda puan arayacak.Geçen haftayı farklı Gençlerbirliği galibiyeti ile bitiren Beşiktaş bir seri yakalama peşinde.Rakiplerinin geçen hafta kaybettiği puanları iyi değerlendiren Beşiktaş yukarıları hedeflediği bu haftalar bir seri ile hem bir daha ki hafta oynanacak derbi maçı öncesi moral bulmak hemde güzel bir seri yakalamak isteyecek.

Kadroda önemli bir eksiğimiz kalmadı.Sakatlığı geçen Ferrari maskelide olsa oynayabilecek bir konumda.Hafif sakaltlığı bulunan Holosko ve Bobo bu maçta görev yapabilecek.Mustafa Denizli'de bu hafta takımın başında sahaya çıkabilecek durumda.Gaziantep takımı son haftaların formda olmayan takımlarından biri.Son oynadıkları 7 maçta yanlızca bir galibiyet alabildiler.

Geçen hafta oynanan oyunun bir tekrarını görebilirz bu hafta.Son dakikalara kadar başa baş gidebilecek bir oyundan sonra bir galibiyet alabiliriz.Her ne kadar Gaziantepspor bu haftalar kötü futbol oynasada iç sahada oynadığı özellikle büyük takımlara karşı oynadığı dirençli futbol ile biliniyor.

Gaziantep-Beşiktaş maçı çok ilginç bir maç olacak.Sezon başından beri Gaziantep'e başkan olsana tezahüratı ile iğnelenen bir başkan ve diğer tarafta elindeki oyuncuları değerinin çok üstünde satan bir başkan.

O kadar çok bonservis parası verdik ki Gaziantepspor'a bu maçları oynamadan kazanmış ilan edilmemiz lazım :)Sevgililer günü öncesi güzel bir hediye olacak bize bir deplasman galibiyeti.

0 yorum: