25 Mart 2010 Perşembe

Nereden Nereye



Fatih Akyel bir dönemin en iyi defans oyuncusu , milli takımın değişmez isimlerinden biri , sayısız şampiyonluk üstüne UEFA kupası Süper kupa derken şimdi mahkeme koridorlarından demir parmaklıklar ardına.

Galatasaray'dan Avrupa'ya transferi ve ardından Fenerbahçe'ye transferi ile gündem olmuştu.O dönem oynanan bir Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde kaptan Bülent'e yaptığı hareket hala bazı Galatasaraylıların hafızalarında.

Aslında bu şike skandalı haberleri çıkana kadar Fatih Akyel'in ne yaptığı veya şuan futbol oynuyormu hiç kimsenin ilgisini çekmiyordu.Uzun zamandır da kendisi ile ilgili gazetelerin bir haberi yoktu.Dün gelişen olayların ardından ismi bir anda ön plana çıktı.

Türkiye şartlarında birçok futbolcunun ulaşamayacağı başarılara ulaşan Fatih Akyel kariyerini ve ismini bu şekilde bir anda silmek istemezdi.İnsan düşünmeden edemiyor ; o kadar şan-şöhret sahibi insanların eşek yükü ile servete sahip insanların neden bir bahis skandalında ismi geçer.İnşallah tüm ayrıntıları ile bu olayın perde arkası ortaya çıkar.

0 yorum: