11 Mart 2010 Perşembe

Real Madrid Şokta



Real Madrid şoka girdi.Sezon öncesi yapılan transferler harcanan o kadar para yine sonuç vermedi.Şampiyonlar liginde 2004 yılından beri çeyrek final yüzü göremeyen Madrid yine çeyrek finale kalamadan elendi.Dün akşam ki sonuç ile kendi sahalarında oynanacak olan final maçını tribünden seyredecek Madrid'li oyuncular.

Madrid için hayal kırıklığı içinde geçen şampiyonlar liginde alınan bu sonuçlardan sonra Pellegrini'nin o koltukta oturması artık çok zor.

Maç genelde Real2in üstünlüğü ile geçti.Maçın daha başında buldukları gol ile umutlanan Madrid Higuain ile kendisini çeyrek finale çıkaracak skoru bulma fırsatını yakalamıştı.O pozisyonda futbol şansı Higuain'den ve Real Madrid'lilerden yana değildi.Maçın kırılma anı o pozisyondu.Eğer o pozisyon gol olsaydı durum daha farklı olabilirdi.İkinci yarıda da aynı şekilde gol bulmak için Lyon kalesine yüklensede skoru değiştirecek golü bulamadı.

Lyon'nun genç oyuncusu ve belkide bu sene Avrupa'da genç futbolcular içinde öne çıkan futbolcu Pjanic ile beraberliği yakalamasının ardından Real defans kontrolünü bırakıp tamamen rakip sahada oynamaya başladı.Bu andan itibaren Lyon iki net pozisyondan yararlanamadı.Önce Lisandro Lopez ve ardından Delgado ile fırsatları kaçırdı.

Tur öncesi Real'in favori çıktığı iki maçtada rakibine yenilmeyen Lyon şampiyonlar liginin gediklisi olduğunu bir kez daha gösterdi.Kendi liginde şampiyonluk kovalayan ve ligde kötü sonuçlar alan Lyon herzaman ki gibi şampiyonlar liginde çeyrek finale yükselmesini bildi.

0 yorum: