10 Şubat 2010 Çarşamba

Tebrikler Şifo Mehmet


Şifo Mehmet ve Antalyaspor'u tebrikler.İlk maç sonrası önce hocası sonra başkanı tarafından yalan yanlış beyanlar ile rakibi üzerinde bir nebze psikolojik baskı yapan galatasaray kimilerin deyimine göre yerli galakticos turu kaybetti.

Şifo Mehmet'in ekibi içerde ve dışarda gerçekten galatasaray takımına kök söktürdü.Kadrosunda önemli futbolcuları eksik olmasına rağmen bu kadar direnen ve rakibi karşısında ezilmeyen Antalyaspor'u tebrik etmek lazım.

Hafta içinde Yalçın üzerinden oynanan oyun sahada skora dönüşmedi.Galatasaray taraftarı maç 2-2'ye gelince birden sus pus oluverdi.Taraftarın sesini duyabilmek için tvnin sesini son ses dahi açsanız fayda etmiyordu.Ama Yalçın ve Ömer'i ıslıklamak konusunda performansları harikaydı.

Galatasaray'ın çok şişirilen kadrosu ve yapılan onca transfere rağmen sahada ki oyunu ile tezat bir görüntü çizdi.Herkes Antalyaspor'un oyununu ve defans anlayışını konuşacak belli.Ama gücü ve kadro kalitesi belli bir seviyede olan bu takım deplasmanda bunca eksiğine rağmen saldırmayı denese hali nice olurdu.Akıllı bir anlayış ve taktik ile yenilmesine rağmen turu geçen taraf oldu.

Tebrikler Antalyaspor ve Şifo Mehmet.

1 yorum:

Besiktassemti dedi ki...

heLaL oLsun sana şifo bu takım feneride ezer :)