4 Ocak 2010 Pazartesi

Dansöz


Roberto Carlos gelişi ile gündem olmuştu şimdi gittikten sonra söyledikleri ile gündem oldu.Carlos ülkemiz de her daim buraları öven,kulübünü öven sözler söylerek bir nevi burada geçirdiği zamanlarda göz boyamış.Dünden beri Carlos'un verdiği ropörtajın yankıları ile çalkalanıyor ortalık.

Fenerbahçe'de sevgisizlik vardı demesi,bana haksız yere cezalar kesildi demesi ve en sonunda Fifa'lık olacağız demesi Carlos'un gerçek yüzünü ortaya çıkardı.Adama sorarlar buradan ayrılırken neden böyle konuşmadın.Burada bu sözleri söylese belki şuan insanlar Carlos'a bu kadar saydırmayacak ve hak verecekti.Ama binlerce kilometre uzaktan sallamaya başlayınca söylenecek sözler ağır sözler oluyor.

Roberto Carlos'un etinden , sütünden yararlanan kulübü bakalım bu açıklamalardan sonra neler diyecek.İnternet sayfalarını gazeteleri yalanlamak için kullanan kulüp bakalım bu sefer Carlos'umu yalanlayacak yoksa evet hepsi doğru mu diyecek.

Carlos giderken elbet birgün Fenerbahçe'ye geri döneceğim ve burada teknik adam olarak görev yapacağım demişti.Acaba bu düşüncesi hala geçerli mi?

Sorulması gereken aslında çok soru var Carlos olayında.Carlos burada geçirdiği 2,5 yıla yakın zamanda akılda kalır bir futbol oynamadı.Çeyrek final başarısında Carlos'un payı büyüktü gibilerinden laflarda aynı sahada ter döken diğer futbolculara yapılan bir haksızlık.O sezonda dahil olmak üzere Madrid'te oynadığı futbolun yarısını bile oynamadı.Vurdum duymaz tavırları ve kibirli olmasıda aslında futbolcunun burada olma nedeninin yanlızca maddiyat olduğunun bir göstergesi.

Bakalım Carlos'un bu sert şutlarına karşılık Fenerbahçe yönetimi ne gibi bir açıklama yapacak ve işler nereye varacak.

0 yorum: