23 Şubat 2010 Salı

Acıların Çocuğu



Guiza'nın oyundan çıktıktan sonraki hali gerçekten bir küçük Emrah fliminin sahnesi gibiydi.Üzgün , dokunsanız ağlayacak bir halde oyundan çıktı.Guiza'nın bir benzeride bizde var.Adı Nobre.

Aslında sorun ne Guiza ne Nobre.Beceriksiz yöneticilerin ikinci sınıf yabancı oyuncuları ülkemize getirmeleri ve onlardan bir yıldız gibi bahsetmeleri.İnsanları kandırdıklarını düşünerek yaptıkları bu transferlerde harcanan onca para bu ülkenin serveti.Değmeyecek adamlara dünyanın paralarını saçmak başlı başına bir hata.Hataların en büyüğü ise o hatayı kabullenmeyip ısrarcı olmak,hatadan ders almamak.Guiza'ya verilen milyon dolarlar , Nobre'ye verilen milyon dolarlar bu ülkede futbol oynamaya can atan alt yapıda ki gençler için kullanılsa , biraz o oyunculara sabır edilse bu ikinci sınıf yabancı oyunculardan daha kötü sonuçlar vermez.

1 yorum:

eutrist dedi ki...

Tv'de izlediğinizde adama üzülüyorsunuz, ama şu bir gerçek ki bonservisinin oyuncusu değil. Fenerliler Fb'ye gelen her topçuya yıldız muamelesi yapıyor. Guiza'da bu muameleyi gördükten sonra şimdiki gerçek yüzlerini görünce neden geldim İstanbul'a diyordur. (Çuvalla €uro'yu düşük vergilerle cebe indirdiği için belki de iyiki gelmişim diyordur.)