1 Mart 2010 Pazartesi

Haftanın Panaroması

Turkcell Süper ligde 23.haftayı geride bıraktık.Bu haftada lider değişmedi.Galatasaray 4-1'lik Kasımpaşaspor galibiyeti ile liderliğini devam ettirdi.Ligin ikinci sırasına ise Bursaspor yerleşti.Haftayı Sivasspor galibiyeti ile geçen Bursaspor bir maçı eksik olmasına rağmen ligin ikinci sırasına çıktı.Haftanın süpriz sonucuna ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor imza attı.Sahasında herzaman büyük takımlara karşı iyi sonuçlar alan Belediye takımı bu haftada Fenerbahçe'yi devirdi.Bu sonuçla kendi adına rahat bir nefes aldılar ve rakiplerini muhtemel bir kaosun içine attılar.

Haftanın öne çıkan olayları ise ;

  • Ankaragücü'nün haftalar sonra galibiyet ile tanışması.Beş haftadır süren beraberlik serisi başkent derbisinde Gençlerbirliği'ni yenerek uzun bir aradan sonra 3 puan aldılar.
  • Bursaspor'un seyircisiz ve tarafsız bir sahada Sivasspor'u 3-0 gibi net bir skor ile devirip yoluna emin adımlar ile ilerlemesi haftanın olayları arasında yer alıyor.
  • Tello'nun haftası oldu bu hafta.Geçen seneki oyununu bir türlü ligin bu haftasına kadar gösteremeyen Tello , Kayserispor maçında attığı gol ve oyunu ile haftaya damga vuran oyuncu oldu diyebiliriz.
  • Denizlispor bu haftayı maç oynamadan geçti.Böylelikle Denizlispor bu hafta ile birlikte üst üste 3.maçından 3 puan olmış oldu.
  • Şenol Güneş dönemi ile birlikte seri galibiyetler alan Trabzonspor bu haftayıda beraberlik ile kapattı.Aldıkları üst üste beraberlik ile zirve yarışından uzaklaştılar.

Haftanın Takımı : İstanbul Büyükşehir Belediyespor

Sahasında her zaman büyük takımları zorlayan Belediye ekibi bu haftayı galibiyet ile kapattı.Mütevazi kadrosu ile ligin herzaman orta sıra takımı haline gelen belediye takımı büyük takımların oynamaktan çekindikleri Olimpiyat Stadı'nda yine bir büyük takımı yenmeyi başardı.

Haftanın Teknik Direktörü : Abdullah Avcı

Ligimizin şüphesiz en iyi teknik adamlarından biri.Elinde ki mütevazi kadro ile iyi işler yapmayı hedefleyen ve her sene üstüne koyan bir teknik adam.Bu haftayı sahasında kazanarak geçirdi.Birçoğumuzun ismini dahi duymadığı oyuncu kadrosu ile iyi işler yapan Abdullah Hoca bu haftanın teknik adamı oldu.

Haftanın Futbolcusu : Rodrigo Tello

Tello bu sene bu haftaya kadar kayıp bir yıl geçirdi.Geçen sene çok iyi bir oyun çıkaran ve şampiyonluk yolunda önemli bir isim olan Tello bu yıl pek ortalıkta olmadı.Kayserispor maçından önce Şili'deki deprem nedeni ile moralsiz olmasını beklediğimiz Tello attığı gol haricinde ki oyunu ile de haftanın oyuncusu oldu.

Haftanın Golü : Keita

Aslında ligimizde her zaman böyle güzel gollerin atıldığı bir hafta olmaz.Sıradan goller güzel gol gibi gelir bize.Ama bu hafta öyle olmadı.Birbirinden güzel goller vardı.İçlerinden en iyisi ve en güzeli Keita'nın Hagi vari golü oldu.Bu golün yanı sıra Tello , Alex ve Batalla'nın golleride güzel goller arasında.






0 yorum: