28 Kasım 2009 Cumartesi

Hafta Sonu Derbi Heyecanları


Avrupa liglerinde hafta sonu tam bir derbi fırtınası var.Kurban bayramı hediyemiz avrupa liglerinden olacak.Avrupa'nın çeşitli liglerinde oynanacak derbiler tatili fırsat bilip maç televizyonda maç keyfi yaşamak isteyenler için güzel bir durum.

Haftalardır beklenen Barcelona- Real Madrid derbisi İspanya ve tüm dünyada merakla bekleniyor.Barcelona'nın favori olarak çıkacagı maçta bize düşen maç saatinde tv karşına geçip keyfini çıkarmak.Ama gönlümüz bol gollü ve Barcelona galibiyetiyle biten bir maç izlemek.

Diğer önemli bir derbi ise Everton-Liverpool maçı.Düşman kardeşler olarak görülen bu iki takımın mücadelesi de ilgi çekici ve çekişmeli bir maç olacaktır.Her fırsatta Liverpoolluları biz yarattık diye ezen Everton bakalım bu maçta düşüş içindeki rakibi karşısında ne yapacak.

Komşuda olacak derbi ise bizlere tribün ambiyansı bakımından tam bir görsel show sunacak cinsten.Ateşli taraftar gruplarına sahip Olympiakos-PAO maçında futboldan önce merakla taraftarların yapacağı show bekleniyor.