19 Şubat 2010 Cuma

Atletico Madrid:1 - Galatasaray:1



Süper ligde son haftalarda formsuz bir grafik çizen Galatasaray ve geçen hafta sahasında Barcelona'yı yenen A.Madrid maçından galip çıkmadı.

Aslında eleme usulu maçlarda deplasmanda alınan bir beraberlik ve gol atılarak alınan bir beraberlik iyi bir sonuç olarak görülebilir.

Maç içinde Galatasaray çok tutuk bir görüntü çizdi.Pozisyonlara giren ve değerlendiremeyen A.Madrid ekibi oldu.Sahaya sürecek bir forvet oyuncusu yokluğunda çakma forvetler ile oynamak zorunda kalan Galatasaray takımı ileride top tutamadı ve dolayısı ile pozisyon üretemedi.Buna karşılık forvet hattı çok güçlü olan ve gol yollarının en tehlikeli isimlerine sahip A.Madrid takımı pozisyon buldu ama atamadı.Leo Franco yediği golde hata yapmış olmasına karşılık bir çok pozisyonda kalesinde devleşti.Beklenmedik şekilde iyi bir maç çıkardı.

Caner'in acemi bir şekilde faul yapması sonrası kazanılan atış gol oldu.Rijkaard bu pozisyondan sonra Caner'i cezalandırdı.Oyundan çıkararak yerine Dos Santos girdi.Dos Santos maç boyunca sahada gezinip durdu.Aslında Caner belkide daha verimli olabileceği bir maçta bir hatasından dolayı cezalandırıldı gibi.

Dos Santos genç yaşına rağmen Barcelona takımında oynamasından dolayı isim yapmış bir oyuncu.Ama sahada varlığı ile yokluğu anlaşılmıyor.İsmini duyamadık bile.Her hangi bir şekilde Galatasaray'ın kurtarıcısı olacak bir oyuncu değil.

Bu maçı izlerken hafta sonu oynanacak derbi maçınıda göz önüne alarak izledik.Hafta sonu oynanacak maç bu maçtan çok daha farklı bir maç olacak.Kesin kazanması gereken iki tarafın mücadelesi olacak.Beraberlik her iki takımada yarar sağlamayacağı için bir takım üstünlük kurma çabasında olacak.Mustafa Hoca bu maçı izlerken notlarını sağlam almıştır.Kafasında dolaşan tilkileri pazar günü sahaya sürecektir.

0 yorum: