19 Şubat 2010 Cuma

Sergen'den İnciler

Sergen Yalçın medya dünyasına girdiği günden beri antipatik bir hal aldı.Her demecinde Beşiktaş'ı biraz daha yaralıyor.Beşiktaş A2 takımında hocalık yaparken görevi bıraktığında bazı açıklamaları olmuştu.Gençlere önem vermeyen bir Beşiktaş takımı ve teknik heyeti var demişti.Bu söyleminde haklı olduğu yönleri vardı elbette ama ne olursa olsun orada kalıp savaşmalıydı.Savaşmayı değil ama paranın sıcak yüzünü sevdi ve medyaya girdi.

Ntv'de bir programda söyledikleri gerçekten çok ilginçti.İstifa nedenlerini açıklarken gazete , televizyon , idman , maç derken çok yoruluyorum demişti.Bu söylemleri ile aslında işin kolay kısmına kaçtığını itiraf etmişti.

Mustafa Denizli'ye sallamalarına alıştık.Yine sezon sonu görevi bırakmalı demiş.Ama Mustafa Hoca Sergen gibi değil.Türk futbolunda hocalığı , futbolculuğu ve bilgisi ile çok şey katmış bir insan.Sergen gibi birinin her fırsatta Mustafa Denizli'ye sallaması çok garip.Ya yerinde gözü var ya da laf olsun diye konuşuyor.

Geçen gün yine Ntv'de yayınlanan "spor aşkı" programında Arif ile arasında geçen bir diyalogdan bahsetti.Dördüncü sarı kartını görüp tatile erken çıkmak niyetindeymiş koca maç.Aklında takımın galibiyeti yok ama tatile erken çıkmak var.Futbolculuğunda yapmadığı kalmamış , canı istediğinde yıldız bir futbolcu gibi oynamış ama canı istemeyince oynamamış bir oyuncu.

Artık Beşiktaş hakkında ki laflarına bir ara vermeli.Sergen için şuan kimin şampiyon olacağının bir önemi yok.O yüzden şampiyon kim olur diye ahkam kesmemeli.Şampiyon kim olacağını düşünmektense idda kuponu doldursun.

0 yorum: