20 Aralık 2009 Pazar

Galatasaray : 1 Gençlerbirliği : 0


Galatasaray: Franco , Uğur (Dk. 79 Linderoth ), Servet , Hakan , Caner , Mehmet Topal (Dk. 79 Barış ), Mustafa , Keita , Elano , Arda (Dk. 90+3 Ayhan ), Kewell

Gençlerbirliği: Serdar , Orhan , Mahmut , Aykut Cem , Burhan (Dk. 82 Djite ), Kerem , Harbuzi , Hurşut (Dk. 46 Bilal ), Mendonça (Dk. 82 Patiyo ), Kahe

Gol: Dk. 77 Kewell (Galatasaray)

Sarı kart: Dk. 56 Caner, Dk. 68 Keita (Galatasaray), Dk. 61 Orhan, Dk. 82 Kerem (Gençlerbirliği)

Galatasaray sahasında Gençlerbirliğini Kewell'ın golüyle yendi ve liderlik koltuğuna oturdu.Galatasaray için şanslı geçen bir gece oldu.Kahe'nin kaçırdıkları ve Orhan'ın direkten dönen topu Galatasaray adına şanslı anlardı.
Galatasaray defansı geçen hafta ki defans hatalarından ders almamış gibiydi.İki önemli pozisyonu yine o ofsaty taktiğinden verdiler.Kahe eğer biraz dikkatli olsaydı bu akşam Galatasaray için başka konular konuşulur olurdu.
Gençlerbirliği aslında önemli futbolcusu Mustafa Pektemek'ten yoksun olmasına rağmen yine gol pozisyonlarına girdi.Becerisizlik ve dikaktsizliğin faturası ağır oldu.
Galatasaray için söylenen aslında sezon başında gol ortalaması yüksek bir takım olacağı ve hatta 103 gollük rekoru kırabilicekleriydi.Ama son haftalarda ki oyun gol pozsiyonlarına bile giremeyen bir takım görünümünde.Sayılmayan iki gol olması kimseyi aldatmasın.Pozisyon anlamında pek bir varlık gösteremedi Galatasaray.Sayılmayan iki golde de hakemin haklı olduğu zaten görülüyor.Eğer maç berabere bitse yada mağlup olan takım Galatasaray olsaydı hakemin çekeceği vardı maç sonunda.Aziz vari açıklamalar ardı sıra gelirdi bundan eminiz.
Galatasaray için ilk yarının son maçı skor açısından iyi ama oyun anlamında ise sönük olarak geçti.Adnan Polat'ın hafta içi yaptığı açıklamada söylediği bir söz vardı puan olarak beklediğimden aşağıda kaldık diye.Son haftalarda ki oyunla aldıkları puanlara şükür etmek varken bu açıklama biraz popüler bir açıklama olmuş.

Gençlerbirliği için maçın kırılma anları vardı.Becerikli bir forvete sahip olsa durum şuan onlar için daha güzel olabilirdi.Bulunan bir pozisyonun değeri böyle maçlarda daha çok anlaşılıyor.Dayanabileceği kadar dayandılar ama bir anlık hata sonucu yedikleri golü çıkarmaları zor oldu.Ama yinede Thomass Doll bu takımı farklı bir takım yapmış.Eskiden korkulan Gençlerbirliği yavaş yavaş oluşmaya başlıyor sanki.

0 yorum: