20 Aralık 2009 Pazar

Trabzonspor: 0 Fenerbahçe: 1



Trabzonspor: Onur, Ömer Aysan, Song, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Serkan, Gabriç, Alanzinho, Umut
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Dos Santos, Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Özer, Alex, Güiza
Sarı kartlar: Dk. 40 Alex, Dk. 44 Dos Santos (Fenerbahçe)
Gol: Dk. 56 Güiza (Fenerbahçe)

Fenerbahçe deplasman galibiyeti ile liderliği tekrar geri aldı.Çalkantılı günler geçiren Fenerbahçe devre arasına liderlik keyfi ile girecek.



Maça Guiza damgası vuruldu yine.Atamadıkları ile ve sonra attığı gol ile maçın kritik adamı oldu.Guiza işte arada sırada gol atıp geçmişi unutturuyor.Sonra Guiza aslında büyük golcü , şansızlık var felan lafları arasında sezonu kapatıyor.İkinci sezonunda ama hala büyük bir marifetini göremedik.Umut Bulut'un İspanyol versiyonu.

Şenol Güneş ile çıktıkları maçları kazanan Trabzonspor bu sefer bunu başaramadı.Şenol Hoca'nın Fenerbahçe şansızlığı devam ediyor.Trabzonspor için kritik bir maçtı aslında.Alınacak bir üç puan kendilerine ikinci devre için ve belkide şampiyonluk , avrupa kupaları için umut olacaktı.Golcü sıkıntısı bariz bir şekilde gözüküyor.Umut ve Gökhan ile bu yol bitmeyecek Trabzonspor için.Şenol Hoca'nın ikinci devre için ortaya koyacağı Trabzonsporu merakla bekliyoruz.

Maçta Fenerbahçe seyircisinin showu vardı.Bir ara tüm stat Fenerbahçeli taraftarları dinliyordu.Güzel bir deplasman performansı gösterdiler.

0 yorum: